Leave a comment

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
18 berichten.
Kenneth van Arkelen
Exact 10 na het zetten van mijn Maori-geinspireerde bovenarm sleeve wilde ik graag een klein stukje uitbreiden Na wat zoeken en wat wikken en wegen een intake met Jurjen gepland en er was direct een klik! Inmiddels zijn we 5 sessies verder en is het kleine stukje iets meer geworden namelijk unieke sleeve. Jurjen luistert naar je verhaal en tekent dit uit tot kleinste details erg gaaf om te maken. De sessies zijn onspannen, net als hij zelf ook is. Hij neemt de tijd voor je en je kan zelf ook te tijd nemen. Niks is gehaast en dat zorgt voor een fijne sfeer. Ook is in de Shop alles tot in puntjes verzorgt. Door Jurjen is mijn 1e deel van mijn verhaal afgerond na 10 jaar en 1 ding is zeker er is nog genoeg te vertellen dus spreken we elkaar snel weer. Nogmaals Bedankt Jurjen!
Rogier
Mijn tattoo is een paar dagen geleden afgerond. 3 sessies gehad. En het waren 3 toffe sessies. Jurjen heeft een gave shop en de sfeer is er zeker heel relaxed. Hygiëne is ook tip top in orde. tattoo zelf ben ik erg tevreden over. Super blij mee. Hij heeft goede ideeën en luistert naar jou wensen wat je zelf gaaf vind. Mijn eerste tattoo bij jurjen en heb er geen spijt van. Jurjen bedankt!!
Nick
Toffe gozer die met heel veel passie zijn werk uitvoert. Stelt je gelijk op je gemak en werkt super relaxed. Super tevreden met zijn werk! 100% aan te raden!
Eric
Jurjen we hebben elkaar een jaar geleden ontmoet via een intake gesprek en ik was gelijk om. Gewoon te gaaf hoe mijn arm er nu uitziet en super gedaan , ik kan alleen maar je super bedanken. Super tevreden en nogmaals bedankt. Eric
Arjan
Echt relax sfeer. Goed geïnformeerd en overleg gehad bij het intakegesprek. Ben heel erg blij met het resultaat en ook de reacties zijn geweldig. Bedankt Jurjen.
Pieter
Super goede ervaring met Jurjen. Hij stelt je op je gemak, luistert goed naar je wensen en denkt met je mee. Alles is tip top in orde, hygiënisch en de sfeer is heel relax. Jurjen weet goed waar hij het over heeft, heeft veel kennis van zaken en kan je perfect helpen met een mooie Polynesische tattoo.
Marcel Verdel
Mijn ervaring bij Jurjen is in een woord te omschrijven als top! Jurjen staat open voor je verhaal en luistert naar wat je zegt. Zelfs de kleine details weet hij te vertalen naar een geweldige tekening. De sessies zijn heel relaxed, net als hij zelf ook is. Hij neemt de tijd voor je en je kan zelf ook te tijd nemen. Niks is gehaast en dat zorgt voor een fijne sfeer. Jurjen heeft mijn sleeve compleet gemaakt waar ik hem heel dankbaar voor ben en ik kom zeer zeker bij hem terug. Bedankt Jurjen!
René Breuer
Jurjen heb ik ervaren als een hele relaxte kerel, die zeer goed kan luisteren naar wat de wensen zijn die zich uiteindelijk in het Polynesisch uiten in een door hem hand gemaakte tekening. Jurjen ga zo door.
Linda
Bij Jurjen terecht gekomen nadat ik eerder er niet uitkwam bij een andere artiest. Ik vond het dus eerst best spannend maar Jurjen neemt alle tijd voor je en is relaxed. Met aandacht luisterde hij naar mijn verhaal en ondertussen verwerkte hij dit al tijdens het tekenen in het concept. Jurjen begreep gewoon meteen wat ik bedoelde en voelde precies aan wat ik mooi vond! Zo fantastisch! Deze artiest bezit echt een talent voor tekenen en hij kwam vrij snel daarna al met een waanzinnig ontwerp voor me. Zo ontzettend gaaf! Hij is geduldig, rustig en professioneel, ontzettend creatief en denkt met je mee. Tijdens de sessies werkt hij zorgvuldig en nauwkeurig. En er word ook zeer hygiënisch gewerkt. Zijn studio ziet er zo gaaf uit en is keurig schoon. Er staat leuke muziek op en er hangt een ontspannen sfeer, echt perfect! Ik ben zo ontzettend superblij met mijn persoonlijk ontworpen strakke tattoo! Jurjen echt dankjewel voor de super leuke samenwerking en dat we samen tot zo'n gaaf eindresultaat zijn gekomen! 🙂
Frank
Ik wilde tijdens mijn vakantie in Nederland een tattoo laten zetten in dezelfde stijl als de andere tattoos die ik vroeger in New Zealand heb laten zetten. Zocht naar een artiest in de buurt die deze stijl beheerst. Ik vond jurjen via Google maps, vanuit Noorwegen alles doorgestuurd en een afspraak gemaakt voor een kennismaking. Super leuk gesprek en we hebben het ontwerp besproken en afgemaakt. Een week later stond hij erop ! Jurjen is netjes, relaxed en heel professioneel. En gewoon een goeie gozer ! Ik wens hem het allerbeste met zijn werk en als artiest.
Marvin
Waar moet ik beginnen…heel het land afgezocht naar een artiest die dit type tattoos kon zetten. Maar bij ieder een wachttijd van hier tot tokio. Uiteindelijk via via heel onverwachts bij jurjen terecht gekomen. Na het 1e gesprek had ik al het gevoel van dat dit hem ging worden. Hij dacht met alles mee, luisterde naar mijn verhaal en mijn wensen en kwam vervolgens met een geweldig ontwerp. De sessie waren relaxed, alles netjes schoon, nieuwste tools en de muziek zorgde voor de juiste sfeer. Na de laatste sessie was ik eindelijk compleet..!!!! Tijd voor een nieuwe start!!! Een woord, deze gast heeft het helemaal!!! Thanx nogmaals maat!!!
Aashena
Wat ben ik ongelooflijk tevreden, blij, maar bovenal dankbaar dat Jurjen mijn allereerste tatoeage op mijn rug heeft gezet. Hij heeft mij vanaf het intake gesprek tot aan het einde van het zetten van de tatoeage oprecht zo goed begeleid. Een ontworpen tatoeage aan de hand van mijn ervaringen, leven, wie ik ben en waar ik voor sta. Deze tatoeage betekent voor mij meer dan alleen maar een tatoeage. Jurjen heeft dit prachtig verwerkt in mijn tatoeage. Met veel respect en waardering voor mijn verhaal, heeft hij een fantastisch kunstwerk gecreëerd.
Stephen
Jurjen zorgt voor een chille en ontspannen sfeer! Zet jou wensen en verhalen om in een mooie tattoo. Streeft naar perfectie en zet een tattoo die perfect bij je past! Hygiëne staat hoog in het vaandel en gaat netjes te werk. Ik raad Jurjen zeer aan bij iedereen die op zoek is naar een Maori/Polynesische tattoo.
Brian
Jurjen neemt je mee in een lekkere ontspannen sfeer.. Hygiëne is zeer belangrijk voor Jurjen, tel daarbij op dat de vertaling van klant en ontwerp echt super vet is.. .. Kleine aanpassingen zijn geen probleem.. Maar we zijn nog niet klaar, kijk nu al uit naar het eindresultaat..
Jeffrey
Een aantal jaar geleden in aanraking gekomen met jurjen. Ik wilde een mooie tattoo op me been. Na wat uren tekenen ben ik weer bij hem terug gekomen om het te bekijken en hem er op te zetten na een aantal sessies stond hij erop. Hij werkt netjes , neemt de tijd voor je en luistert goed naar je wensen. Daarna ben ik voor mijn arm nog een keer gegaan hierbij heb ik aangegeven wat mijn idee was en heb hem het vertrouwen gegeven om mijn arm freehand er op te laten zetten. En ben er super blij mee .
Anildo
Tijdens de intake uitgebreid de tijd genomen om alle wensen en ideën te bespreken en een schets te maken. Na de uitwerking, in twee sessies een mooie tattoo met coverup weten te verkrijgen. Neemt de tijd om alles te bespreken en alles wordt in een relaxte omgeving gedaan. Zeker een aanrader mocht dit de style zijn die jouw aanspreekt.
Kevin
Een tattooerder die weet hoe die met zijn klant om moet gaan en voert zijn vak goed uit. Iemand die er voor zorgt dat je ontspannen bent en neemt je heel de sessie rustig mee naar een mooi resultaat. Vind hygiëne belangrijk en neemt de huisregels met je door voor de sessie begint. Wederom ben ik een zeer tevreden klant.
Ruben
Onlangs in 3 sessies een Polynesian tattoo laten zetten op mijn onderbeen bij Jurjen. Ben erg blij met het uiteindelijke resultaat! Jurjen denkt vooraf goed mee om samen tot een mooi ontwerp te komen. De studio is verder schoon en netjes op orde. Kan hem dan ook van harte aanbevelen!